ReijoPaunonen Läpivalaisevia kirjoituksia päivänpolitiikan polttavista aiheista. Muutos ei tule puhumalla, vaan tekemällä.

Malka omassa silmässä

  • Poliisille lisää resursseja.
    Poliisille lisää resursseja.

Presidentti perään kuuluttaa malttia ja tolkkua. Hän puhuu törkeästä leimaamisesta. Hän puhuu tahallisesta väärinymmärryksestä. Hän puhuu siitä kuinka keskustelu maahanmuutosta on ollut vaikeaa, miltei mahdotonta.

Niinistön jutustelua on nyt vaikea käsittää.....ja myöskin selittää. Hän itse heitti leiman juuri sen kansanedustajajoukon iholle, joka näistä epäkohdista on jo kauan puhunut. Maltilla ja tolkulla. Se viesti ei ole vaan mennyt perille. Tämä ei vielä riitä, vaan nyt halutaan lisätä tähän vielä väärinymmärtäjien leima....syyttä. Jos sanotaan, että keskustelu maahanmuutosta on ollut vaikeaa, miltei mahdotonta, niin eikö olisi syytä kysyä että miksi ? Malka pitää ymmärtää nähdä ensin omassa silmässä. Tähän yhteyteen kuuluisi syvä anteeksipyyntö valtiovallan taholta ja erityisesti presidentti-instituutiolta kansan turvallisuuden laiminlyömisestä.

Jäämme kuulolle.

REIJO PAUNONEN

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän kainiemelainen kuva
Kai Niemeläinen

Keskustelu vihan ja epätoivon ilmapiirissä on vaikeaa. Hyökkäykset pizzerioihin eivät ole keskustelua, vaan vihanilmauksia. Suvaitsevaisiksi tulkittuja artisteja on uhattu tappaa. On helppo kuvitella, millaista vihapostia pääministeri ja presidentinkanslia ovat saaneet viime päivinä. Tolkku on kadonnut.

En usko presidentin kohdistaneen sanojaan kansanedustajiin enkä poliitikkoihin tai poliittisiin toimijoihin ylipäätään. Sinunkin kirjoituksessasi näkyy oman näkökantani vastakkainen, mutta ihan tolkullinen asenne.

Ihmiset tarvitsevat kuuntelijoita ja kanavaa, jolla voivat tuntojaan tilittää. Poliittisilla toimijoilla on myös osavastuu olla kansalaisille kuulolla.

Toimituksen poiminnat