ReijoPaunonen Läpivalaisevia kirjoituksia päivänpolitiikan polttavista aiheista. Muutos ei tule puhumalla, vaan tekemällä.

Vihapuhe keppihevosena

Eräässä laulussa kysytään, että vieläkö on keppihevosia? No kyllä on. Yksi niistä on nyt paljon puhuttu vihapuhe. Tiedämme hyvin, että tulossa on merkittäviä vaaleja eri puolilla. Suurin poliittinen katastrofi Euroopassa syntyi haittamaahanmuuton ilmentymänä. Nämä heijastumat näkyvät nyt myös meillä Suomessa. Muun muassa tästä syystä EU:n poliittinen johtoasema on karkaamassa lapasesta, EU kriittisten maiden lukumäärän lisääntyessä. Tarvittiin siis uusi, humaani ja yksilönsuojaa korostava strategia, jolla on päällään valheellinen turvallisuuden valkoviitta. Politiikan käsikassaraksi sopii vihapuhe tähän tarkoitukseen mainiosti.

EU on jo pitkään pohtinut sananvapauden rajoittamista ja ns oikean ”EU tietämyksen” jakamista EU jäsenmaiden kansalaisille. Vaihtoehtoisen informaation rajoittamisen halu EU:n määrittelemällä tavalla on ääretön. EU:n lopputulos tässä suhteessa oli täysi floppi. Syy epäonnistumiseen on vapaan sosiaalisen median yhä enemmän saama jalansija. Kyllä kansa tietää, ja paljon enemmänkin kuin Vennamon aikaan. Kun Merkelin valtakoneisto ei suostunut parantamaan tapojaan, on pääsosassa kikka kakkonen eli vapaan sanan rajoittaminen. Vihapuhe on oivallinen keppihevonen tämän politiikan ajamiseen. Entisen valtapolitiikan jatkumisen myötä, tässä kuolee toinenkin kärpänen. Kansallisvaltioiden kansalaisten vaikuttamismahdollisuudet murtuu. Nyt puhutaan myös paljon siitä, Kuka määrittelee, mikä on vihapuhetta? Kuka valvoo?Kuka tuomitsee.

Edellä mainituista syistä, EU:lle ei ole mitenkään ensisijaisen tärkeää se, miten vihapuhe määritellään. Tärkein asia sille on se, että kansallisvaltioiden oikeusjärjestelmät ja kansalliset poliisijohdot aloittavat tiukat tutkimukset täikammalla, materiaalin keräämiseksi ja nostavat syytekynnystä.

Ohjaukset ja linjaukset annetaan vasta myöhemmin ja siihen menee aikaa vuositolkulla, ennen kuin valitus ym oikeusprosessit korkeimman oikeuden ennakkopäätöksistä lähtien ovat saaneet lainvoiman. Eli ajan pelaaminen tämän EU vihervasemmistolaisen poliitiikan vahvistamiseksi, onkin se päätarkoitus. Ei se, kuinka esim. sananvapauden ja oikeuden tulisi toteutua. Tähän strategiaan on mukaan tarkoitushakuisesti sisällytetty pelon ja uhkauksen elementit. Näin pyritään varmistamaan poliittinen, kritiikitön lopputulos alistamisen hengessä.

REIJO PAUNONEN

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän RaunoKujala kuva
Rauno Kujala

Totta tuo kirjoitus. Ns. Vihapuhetta, milla ei ole mitaan selvitysta mita se edes on, kaytetaan keppihevosena harskisti. Eli toisinsanoen 'vaarin ajattelijat' ajetaan nurkkaan ja uhataan erilaisilla syytoksilla mm. Kiihottamisesta kansanryhmaa vastaan, kunnianloukkaus....
Tama agenda joka on selvasti tarkoitus- ja paamaarahakuinen, halutaan johdattavan totalitarismiin. Tatako Suomi haluaa ?? Ilmeisesti, kun poliisikin palkkaa 50 sensuuriammattilaista lisaa.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

"Ilmeisesti, kun poliisikin palkkaa 50 sensuuriammattilaista lisaa."

Kunpa palkkaisikin, mutta itse tulkitsin IL:n uutisen siten, että ne 50 poliisia siirretään muista tehtävistä. Siinä kansalaisten keskim. turvallisuus kohoaa?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016101422461016_u...

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Jeps, hyvä huomio. En tuota huomannutkaan.
Siis tässähän tehdään kaksinkertainen vahinko tavallisen suomalaisen turvallisuusvajeeseen.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Ihan samantapaista mantraa hoettiin -70 luvulla. Teemoina pääpiirteiitäin oli silloin mm ssa.

Maailman rauha, sosialisimin autuus, tasa-arvo, kansainvälisyys, pasifismi, Neuvostoihanuus ja inhokkeina sitten vastaavasti Fasismi, imperialismi ja Jenkit, sekä tietty katalat Israelilaiset.

No. Loppu onkin historiaa. Ennemmin, tai myöhemmin jokainen täyspäinen vaaleanpunainen viherpipertäjä heräsi unestaan ja huomasi, ettei se sosialistinen maailma vieläkään toteutunut, vaan sateenkaaren pään aarteen lailla katosi horisonttiin.

Nykyisten poliitikkojen helppo ja veltto mukamyötämielinen vihapuherallattajien kelkassa kölliminen saattaa napsahtaa poliitikon omaan koipeen. Nuoleskelulla kun on rajansa, ja äänestäjien nuoleskelu tuppaa kostautumaan.
Viimeistään seuraavissa vaaleissa.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Äärimäisen hyvä tiivistelmä. Kiitos !

Marko Parkkola

EU kritiikkiähän esitettiin jopa säädettävän laittomaksi joitakin vuosia sitten. Muistelen, että eräs tamperelainen henkilö vangittiin kolmeksi päivää poliisiputkaan EU huippukokouksen ajaksi "ennaltaehkäisevästi". Nyt EU on keksinyt keinot tällaisen suorittamiseksi laillisesti. Kun nimitetään asiaa vielä sopivan epämääräisesti vihapuheeksi, ei kukaan älyä huutaa ihmisoikeuksien perään.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Joo, pidin ehkä todellakin naivina ajatusta, että suojelupoliisin ja poliisihallinnon toimet koituisivat perustuslain mukaan SUOMALAISEN eduksi.
Tilannetta kannattaa seurata luupin kera.

Käyttäjän joukorep kuva
Jouko Repo

Merkelin ja Sipilän älyttömien ja ilman asemavaltuutusta tehtyjen toimien suorana seurauksena EU n talousalueen talous oli ja on sakata. Tästä pitää nyt julkisesti puhua ja miettiä forumeilla, kuinka pelastetaan se, mitä vielä pelastettavissa on.

Sinäpä antivihapuheen aihetta.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset