ReijoPaunonen Läpivalaisevia kirjoituksia päivänpolitiikan polttavista aiheista. Muutos ei tule puhumalla, vaan tekemällä.

Valehtelu on vakava syy evätä turvapaikka

Kuten jo aiemmin on todettu, Suomi on Satumaa jonne tullessaan saa kertoa miltei mitä satuja huvittaa. Tuorein tapaus koskee kolmeakymmentä alle 18-vuotiaaksi ilmoittautunutta turvapaikanhakijaa, jotka on havaittu täysi-ikäiseksi. Poliisiviranomaisten mukaan virheellisesti ilmoitetulla iällä ei ole rikoskomisarion mielestä aiheutettu merkittäviä seurauksia tai vahinkoja. Kihlakunnan syyttäjä on puolestaan määrännyt esitutkinnan lopetettavaksi. Viranomaisten tulkinta ja toimintatapa ihmetyttää. On päivän selvää, että ainakin riski jopa merkittävän haitan tai jopa vaaran aiheutumiseen on olemassa, jos henkilö antaa maahan tullessaan väärät tiedot itsestään. Vieläpä paljon suuremmalla syyllä, jos hän tekee sen ilman papereita. Turvallisuuden vuoksi on erityisen tärkeää, että maahanmuuttajan myöhemmissä kotoutusvaiheissa kaikilla viranomaistahoilla, kuten esim. kunnan sivistysjohdolla on oikeat perustiedot käytettävänään. Maahan pyrkijän epärehellinen menettely täytyisi johtaa välittömään turvapaikkahakemuksen epäämiseen. Nyt näin ei menetellä vaan kyseiset henkilöt palautuvat maahanmuuttoviraston hoiviin ilman seuraamuksia.

REIJO PAUNONEN

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (23 kommenttia)

Anne Lindell

Reijo ... kirjoitin valepakolais- alias elintasosurffarikriitisen kirjoituksen eilen ... se sensuroitiin miltei heti. Löytyy täältä http://annelindell.blogspot.com

Tarkistin aamulla, kuinka paljon täällä "Usarin" blogistanissa on enää jäljellä samaa asia kritisoivia kirjoitukisia ... ei ole enää ainoatakaan. Joten ... tiedät Reijo mikä tätäkin kirjoitustasi odottaa ... sensuuri.

Reijo, perusta oma blogi, jonne sensuurin raskas käsi ei yllä. Minulla on kaikenkaikkiaan 9 blogia, joista yhden olen joutunut väliaikaisesti sulkemaan (uhkailun vuoksi) ... "Suomen Lastensuojelun Uhrit Tuki"- blogin eli "SLUT" -blogin.

Onnea ja menestystä sinulle Reijo "vastarannakiiskinä" ... sillä sitä me tarvitaa ... onnea nimittäin. Menestystä ei meille suoda, siitä pitää valtamedia ja politiikan politrukit huolen.

Eilen oli Porissa muuten jokin Ps-aareena paneeli, ja Kankaanniemi laukoi täydeltä laidalta ja Soini vikisi vieressä tavallista mantraansa (myynyt sielunsa pimeälle puolelle). Näkyisköhän Yle Areensassa ... en tiedä. Mutta miltei kaikki lehdet kirjoittavat tästä ja eritoten Kankaanniemestä, josta kaavaillaan nyt jo Suomen "Victor Orbania".

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Jaahas, kiitos Anne vinkistä. Kaikenlaisia viestejä liikkuu mutta otan kaiken varmuudeksi tästä blogista kuvankaappaus kuvat.

Asiaan liittyen, kyllähän tilanteet ovat menossa siihen suuntaan että maaahanmuuttoa ei todellakaan jarruteta, vaan kuten tästäkin tapauksesta näkyy, selitellään asiat ns "parhain päin"

Seuraava manööverihan on tässä se kuinka Suomen kunnat saataisiin puolipakolla tai erinäisin palkkion mukaan matu sijoittamisiin. EU:han lupasi jo suolarahaa.
Tässä on ongelma vaan se että kuntavaalit ovat lähellä ja asia on kiusallinen erityisesti keskustalle, joka halajaa Suomea jo Britannian tilalle EU:n puheenjohtajamaaksi.
Mielenkiintoista.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Suomi ei ole satumaa eikä tuhansien kesäöisten tanssien tango. Perinjuurin veemäinen maa myös ilmasto-oloiltaan. On aivan ymmärrettävää että väärin perustein tänne tulleet palautetaan.

Anne Lindell

Reijo, Taru ...pelkään todella, että Ruotsin kohtalo on meidänkin kohtalomme .... eli tuhoudumme. Käykää ihmeessä lukemassa tuo kirjoitukseni (lyhyt) ja eritoten konmmenttini, jota ei myöskään julkaistu.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Ei ole. Kukaan normijärkinen ei halua tähän maahan tulla ja jos haluaakin niin lähtee äkkiä pois. Lue kommenttini uskontokeskustelijan sivulta mikä se nyt olikaan.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

"Kukaan normijärkinen ei halua tähän maahan tulla" .
No pitäiskö ne viime vuonna tulleet noin 30000 pistää samantien huurulaan?
Aika omituista kun on kerrottu niiden tuovan jokainen sijoitettu euro vähintään tuplana takaisin ja nyt ne onkin "pöpejä" ?

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Jep ja meidät kaikki myös, jotka suostumme elelemään näillä leveysasteilla. Hulluksihan täällä tulee ellei ennestään jo ole.

Käyttäjän anoturtiainen kuva
Ano Turtiainen

Kun maalaisjärjellä tutkii koko maahanmuuttoa ja siihen liittyvää viranomaistoimintaa koko ajalta, selviää että maahanmuuttajat ovat eliitille pelkkää massaa. Niillä on tarkoitus kasvattaa vähäosaisten määrää Euroopan hyvinvointivaltioissa. Nyt Suomessakin olevat kantaväestön vähäosaiset eivät ole tarpeeksi iso massa eliitille. Eliitti tulee turvaamaan asemansa haluamassaan yhteiskuntamallissa kun vähäosaisten määrä on tarpeeksi iso.

Anne Lindell

Juuri näin, Ano, illuminaatin (rahamaailman valtaeliitin) NWO-suunnitelma (uusi Maailman Järejsestys) ... orjat ja oruuttajat. Ajattelijoita ja etenkin toisnajattelijoita ei siihen systeemiin kaivata.

Tiina Wiik

Byrokratia ja huono politiikka pitävät huolen siitä, että täällä autetaan kaikkia vääriä ihmisiä. Ihan inhottaa, miten jotkut oikeat syyrialaiset kärsivät sodan jaloissa ja täällä sitten valitetaan ruoasta kuin tyytymättömät turistit. Juuri tällaiset mainitsemasi valehteluasian kaltaiset jutut ylläpitävät sairasta järjestelmää. Autetaan niitä, jotka eivät apua tarvitse tai ansaitse, ja hylätään heidät, jotka apua oikeasti tarvitsisi. Ei olisi varmasti rikollisuuttakaan läheskään samoissa määrin ulkomaalaisilta, jos olisimme valinneet 30 000 ihmistä pakolaisleireiltä sen sijaan, että lottovoittoja jaetaan niille, jotka tänne asti jaksavat turvallisten maiden läpi kulkea.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Niin mikä on väärä ihminen? Toisaalta eivät nämä turvapaikanhakijat missään ihanassa auvossa elele siellä vastaanottokeskuksissaan. Suomessa on hyvä tutkia kuka on väärä ja kuka sitten turvapaikan tarpeessa. Sieltä on tullut monta jotka ovat olleet sen tarpeessa. Sivistysmaa toimii näin, joku huonompi maa toisin.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

No tää on helppo yhtälö: kun viimeset rahat on sijoitettu matkaan parempaan elintasoon niin kyllä siinä kannattaa valehdella, varsinkin kun sillä ei ole mitään merkitystä.
Jos se ei tehoa niin veronmaksajien piikkiin asianajotoimisto auttaa sinua yrittämään uudestaan...

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mikä on parempi elintaso? Määrittele?

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

No mie asun Ruotsissa koska siellä on parempi elintaso, kuin monessa jukujukumaassa.
Mulla on massia tehdä kivempia asioita kuin esimerkiksi, silloi kun asuin Kreikassa ja se on elintasoa.
Mulla asuu runsaasti somppuja naapureina ja hekin asuvat Ruotsissa paremman elintason vuoksi, vaikka heidän presidentti on kutsunut heidät jo kotia rakentamaan heidän omaa maatansa.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Meillä sivistysvaltiossa on onneksi aina oikeus valittaa viranomaisten päätöksistä. Se on hyvä, ei huono asia. Ja hyvä asia on sekin, että tarvittaessa saa lakiapua vaikkei varaa olisikaan.

Käyttäjän TeppoMesimki kuva
Teppo Mesimäki

Niin kansalaisille... Kyllä niihin asyylipäätöksiin missä tapaus on selkeä kannattaa laittaa leima: ei valitusoikeutta. Yksi houkutin hakeutua Suomeen saakka voisi poistua...

Myönteiseen asyyliin tarvitaan yhden virkailijan päätös ja kielteiseen kaksi, että luulis kahden virkamiehen päätös olevan jo riittävä...

Ja Suomessa on ja on ollut lepsuin linja muutenkin, että somaleistahan 98% oli saanu myönteisen päätöksen.
Onkohan se 2% kerennyt hakea asyylia jo muualta? Just muutettiin tilastointia...

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Tässä Harri Immosen bgogi joka sivuaa tätäkin aihepiiriä ja Suomen oletettua itsenäisyyttä, sekä lehdistön mädänneisyyttä.

http://harriimmonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/21998...

Käyttäjän tomiketola kuva
Tomi Ketola

Ymmärrän kyllä että kansalainen valehtelee jos pelkää henkensä edestä. Siitähän on esimerkkejä omasta historiastamme yllin kyllin. Vai mitä blogisti tekisi toisin?

Sensijaan en ymmärrä miksi joku tavallista harhautusta käyttäneet poliitikot olisivat oikeutettuja toimimaan luottamustehtävissä. Petollisen lupauksen pqljastuessa ulos ja saamansa palkatulot ulosperintään.

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Minäkin ymmärtäisin jos valehtelija jäisi ensimäiseen maahan jossa hänen henkensä ei ole vaarassa.

Eduskuntatalo olisi autio jos hieno ajatuksesi toteutettaisiin.
Jyrki Kataiselta saataisiin hyvä tili, ehkä paras.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Kyllä näille valehteleville partalapsille ei minun ymmärrys ainakaan riitä. Potku perseelle ja ulos maasta.
Jos ja kun humanismia tarjotaan, otetaan kiintiöpakolaisia sovittu määrä suoraan pakolaisleireiltä, jolloin myös ko henkilöiden taustat ovat peremmin selvitetty.
Stoppi elintasosurffareille.

Harhauttavista ja pettävistä polittikoista olen Tomin kanssa samaa mieltä.
Sanoistaan ja teoistaan on vastattava.

Anne Lindell

Noi niin Reijo ...taas taisi tulla bannit. Tämän aaumuinen (15.7.) kirjoitukseni taas sensuroitiin. Kirjoitn Nizzan tapahtumista kuten erilisissä tidotuksissa muualla Euroopassa siitä tiedotettiin ja kirjoitettiin. Siis pääsasiassa siteerasin. Sensuroitu kirjoitus "Onko tämä SE viimeine pisara?" löytyy jostain syystä vielä blogiltani ... poistuu sekin ehkä pian. Edellinen sensuroitu kirjoitukseni on kokonaan poistettu. Profiilinikin on poistettu ja mahdollisuus kirjoittaa, mutta ihme ja kumma kommentotinti vielä onnistuu. Jotne hei nyt sitten, jos tämä kommentointi mahdollisuuskin poistuu.

Älkää lannistuku ... älkää taipuko valtamedia sensuuriin ja älkääkä luopuko sanavapoaudestanne.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Viimeinen uutisaihe median ja lehdistön vallasta, jossa todetaan Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja ja muun muassa Helsingin Sanomien ja Maaseudun Tulevaisuuden entisen päätoimittajan Mikael Pentikäisen suulla että vaino jä järjestelmällinen sensuuri on ollut todellakin vallalla, on viimeinen pisara eliittimedian lasissa.
Tästä se sensuuri vasta alkaakin.
Mutta.....
Voit laittaa tänne linkit minne olet joutunut sensuroidut tekstit siirtämään.

Toimituksen poiminnat