ReijoPaunonen Läpivalaisevia kirjoituksia päivänpolitiikan polttavista aiheista. Muutos ei tule puhumalla, vaan tekemällä.

Satumaa

Sain tänä aamuna eräältä lukijalta pyynnön joka kuuluu näin: Voisiko Paunonen selvittää, mistä löytyisi suomalaiselle ilmaista elämistä tarjoava pakolaiskohdemaa? Mihin maahan suomalainen voisi lähteä pakolaiseksi saamaan täyden ylläpidon = asunnon + ruuan + terveydenhuollon + vaatteet + käyttörahaa + ilmaisen opiskelun + ilmaisen lakimiespalvelun + muun tarpeellisen ilmaiseksi?

Vastaukseni: Ymmärrän suuren kaukokaipuusi täysin. Kysymyksesi on tärkeä ja se koskettaa yhä suurempaa suomalaista kansanosaa. Olen selvittänyt jo aiemmin vastaavaa pakolaiskohdemaata kuin mitä Suomi on. Ikävä kyllä mainitsemillasi kriteereillä ja Suomen tasolla olevaa pakolaiskohdemaata ei muiden sivistyneiden länsivaltioiden joukosta löydy. Siksi onkin turvauduttava jopa hyvinkin erikoisiin ajattelutapoihin. Seuraava ratkaisumalli saattaa hyvin onnistuessaan tuottaa jopa paremman tuloksen kuin mitä Suomineidolla on muille tarjota. Tässä mallissa ei ole kuitenkaan syytä laittaa kovin suuria toiveita länsimaiselle sivistykselle ja nähtävästi on tyydyttävä vähän alkeellisempiin oloihinkin. Lennät jonkun Tyynenenmeren tai syrjäisen viidakkoyhteisön tai alueen yli ja hyppäät laskuvarjolla kansan keskelle. Käytät hopeista kypärää, laskuvarjoa ja pukua. Sinua tullaan pitämään jumalana ja kuninkaana ja saat kaiken toivomasi. Kaikkiin satuihisi tullaan uskomaan, joten vain mielikuvituksesi on rajana. Se mitä aiot taivaalta leijailusi jälkeen kertoa, kannattaa miettiä tarkkaan jo etukäteen. Ota selvää paikallisesta poppamiehestä myös etukäteen. Muista että hän tulee olemaan sinun tärkein yhteistyötahosi. Häntä älä suututa, ettei hän paljasta sinua tavalliseksi kuolevaiseksi ja huijariksi. Pyri tiiviiseen hengelliseen konsensukseen. Mikäli mahdollista, pyri myös käyttämään hänen kaikkein pyhimpiä tilojaan ja palvelujaan kansan mielipiteen jalostamiseksi haluamaasi suuntaan. Paikallisten avustusjärjestöjen tuki kaikissa muodoissaan lienee myös taattu. Anna lasten tulla tykösi. Olethan liki taivaallinen olento. Uskon että näillä ensineuvoilla saat nopeasti vankan sijan uudessa yhteiskunnassasi. Google map on kovassa käytössä ja alueista on kova kysyntä. Toimi siis nopeasti. Onnea ja menestystä tavoitteissasi tulla uuden suvaitsevan viidakkovaltakunnan jäseneksi. Jos tulee lisäkysymyksiä mieleen, niin älä epäröi lähettää pullopostia.

REIJO PAUNONEN     

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän HannuTaskinen kuva
Hannu Taskinen

On niin tyhjentävästi sanottu ettei kukaan pysty näköjään kommentoimaan.
Luulen että tuollaista maata ei löydy kuin suomesta ja sieltä satumaasta.
Piispakin on taas todennut että meillä on täällä enemmän kuin meille kuuluu.
Onhan sitä tosiaan niin kauan kun velkapiikki on auki.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Veikko Savolaista lainaten:
Arkkipiispa Kari Mäkinen esiintyi Ylen Ykkösaamussa 9.4.2016 kuin pahimmatkin Panama-yhteyksien selittelijät - selviä tosiasioita ja omia virheitään tunnustamatta.

http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/215144-a...

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Hehe.https://www.youtube.com/watch?v=8C31lO7_Naw

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Kiitos Markku oivasta biisivalinnasta. Pistetään välilyönti tuohon linkin alkuun niin lähtee heti suoraan Satumaa tango soimaan.

https://www.youtube.com/watch?v=8C31lO7_Naw

Toimituksen poiminnat