ReijoPaunonen Läpivalaisevia kirjoituksia päivänpolitiikan polttavista aiheista. Muutos ei tule puhumalla, vaan tekemällä.

Fennovoima vihreiden tekosyy

Fennovoiman luvasta on tehty vihreiden piirissä tekosyys. Asia ei voi olla todellinen kynnyskysymys nyt, kun se ei ollut sitä hallitusohjelman laatimisenkaan yhteydessä. Viimeaikaiset tapahtumat, kuten Arhinmäen  toilailut, demarien puheenjohtajan valinnasta aiheutuva riski hallituksen koossa pysymiseen, viimeinen välikysymys joissa luottamus tuli vain luvuin 98-68 ja peräti 33 edustajaa oli "estynyt" tulemasta koko istuntuntoon, puhuvat omaa kieltään. On näytetty vihreää hajuraon ottamiselle ja johtopäätöksiä verhon takana on tehty. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Reijo, aivan samaan kiinnitin huomiota kun luin ylen tekstisivulta kyseisen uutisoinnin. Olihan vihreillä tiedossa jo hallitukseen mennessään tuon voimalan lupapäätös. Miksi se olisi heille kynnyskysymys nyt kun aiemmin ollessaan edellisessä hallituksessa se ei sitä ollut ja hyväksyivät päätöksen jäämällä tuolloin hallitukseen. Ei se että tuolloin äänestivät vastaan lupapäätöstä ole oikeastaan relevanttia kumoamaan hallitustaipaletta nyt. Vain ja ainoastaan tekosyy kunta- ja soteuudistuksille.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Kyllä. Tästä se repee. Elleivät sitten taas jälleen kerran saa tuleviin kassakaappisoppareihin otioita, tyypillisen vipupuolue taktiikan mukaan.
Verhon takana aivan kaikki on mahdollista.

Kalevi Wahrman

Pressiklubilla Hautala kiteytti, että kysymys ei niinkään ole ydinvoiman vastustamisesta vaan venäläisen ydinreaktorin ja osallistumisen vastustamisesta.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

Minua ei haittaa, jos venäläiset rakentavat ydinvoimalan Suomeen. Jos Venäjän valtio on ylivoimaisesti suurin Suomeen rakennettavan ydinvoimala omistaja, se on melkoinen riski. Ei tällaisia asioita ollut tiedossa silloin kun hallitusta kasattiin. Fennovoiman sijaan pitäisi käyttää nimeä Rosatom-Suomi. Seuraavat yli 60 vuotta ovat mielenkiintoisia, jos Kremlistä käsin hallitaan strategisesti erittäin tärkeää kohdetta Suomen sähköverkossa.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Tämä rakentaminen voi muuten estyä.
Ukrainan tilanteen takia EU harkitsee talouspakotteita Venäjää vstaan.

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Wahrman, Suoranaista valehtelua.....kuka uskoo?...kertokoon täällä tänään.

Käyttäjän vylitalo kuva
Ville Ylitalo

No kun kerran kysytään. Luotan Heidi Hautalaan.

Käyttäjän pekkakorvenniemi kuva
Pekka Korvenniemi

Haluaako Hautala sen ehdottomasti Arevalta Ranskasta, jotta se ei ikinä valmistuisi?

Toimituksen poiminnat