ReijoPaunonen Läpivalaisevia kirjoituksia päivänpolitiikan polttavista aiheista. Muutos ei tule puhumalla, vaan tekemällä.

Linnake-eurooppa ottaa nopeasta muotoaan

  • Laskusillat nousee
    Laskusillat nousee

Ja tapahtumat vyöryvät. Kyse on viime kädessä vallasta ja sen säilyttämisestä kustannuksista tai EU-kansalaisista välittämättä. Poliittinen valtakoneisto on kautta historian aina tarvinnut rinnalleen uskonnollisen ja rahamaailman tuen. Troikan yhtenä  käsikassarana on ollut nyt uhkalilulinjalle lähtenyt EKP. Sen härskiys on viimeistään nyt tullut todennetuksi. Mutta meneekö EKP:n uhkailu liian pitkälle? Mahtisijoittajat tuskin jäävät EKP:n uhkailujen ja pankkiveron leviämistä odottamaan. Lähtölaukaus valuuttapaolle on annettu.

Kyproksen pankkikriisi antaa nyt eliitille ja EKP:lle ikään kuin laillisen mahdollisuuden näyttää mahtinsa ja käyttää poikkeuksellisiakin keinoja.
Tämä kaikki palvelee eliitin europoliittisia päämääriä ja ajaa nykyistä kehitystä yhä kiihtyvällä vauhdilla kohti linnake-eurooppaa.
Tässä mielessä Kyproksen pankkikriisi tuli kuin Manulle illallinen. Sopivasti ennen Saksan liittopäivävaaleja.

Tässä hömötyksessä jota Liikanenkin puolustaa, ei oligarkkien rahoja tavoiteta. Sitä mitä nyt aikaan saadun Kyrpos-sopimuksen  taakse todellisuudessa sisältyy ei tiedä kukaan. Varmaa on vain se että todellisuus pysyy salassa.

Lähde TaSa : Jan Hurri


Se päivä näyttää tekevän tuloaan jolloin täältä ei valuutat enää pakene.

Eikä ihmiset. 

**************************

Päivitys: 20:29

Juha Remekseltä tyhjentävä analyysi tilanteesta:

http://jremes.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136225-kypros-2013-endgame-on-alk...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Jos ja kun valuuttaa euroopasta lähtee se johtaa oranvapyörään jossa EKP:n on yhä entisestään kiihdytettävä pakkotoimia. Tämä tapahtunee lisäksi kiihyvällä nopeudella.

Toimituksen poiminnat